HomeFeaturedFocusE oficial: Windows 10 Creators Update va fi lansat pe 11 aprilie

E oficial: Windows 10 Creators Update va fi lansat pe 11 aprilie

Windows-10-Creators-Upd

Azi Microsoft a anunțat oficial că lansarea următoarei versiuni de Windows, adică Windows 10 Creators Update se va întâmpla pe 11 aprilie. Doar că, probabil că la fel ca în cazul lui Windows 10 Creators Update, nu toți utilizatorii vor putea să primească în același timp update-ul.

După ce a fost testat de peste 10 milioane de utilizatori din programul Insider Preview, ne așteptăm ca noul Windows 10 să vină fără bug-uri majore și să fie așa cum ne anunță Microsoft, ”mai personal, mai performant, mai productiv și mai sigur pentru consumatori, companii, școli, gameri, cât și pentru toți ceilalți utilizatori.”

”În noua actualizare, Microsoft include un nou serviciu care ajută utilizatorii în a monitoriza siguranța dispozitivului folosit prin Windows Defender Security Center. Acesta oferă o interfață unificată pentru controlul opțiunilor de securitate – de la antivirus, rețea și firewall la măsurarea și raportarea parametrilor de funcționare, opțiuni de siguranță pentru aplicații și browser sau setările de control parental. Mai mult, modulul „Device Health Advisor” oferă utilizatorului informații despre „semnele vitale” ale dispozitivului, funcția de blocare de la distanță („Remote Lock”) permite controlul blocării dispozitivului atunci când utilizatorul se îndepărtează, iar noile opțiuni de siguranță permit un control mai granular asupra instalării aplicațiilor suplimentare.

Pentru companii, actualizarea aduce noi funcționalități și instrumente pentru simplificarea serviciilor de IT și integrarea, managementul și mentenanța mai ușoară a dispozitivelor companiei – dar și eliminarea pericolelor de securitate.

Confidențialitatea e un domeniu crucial atât pentru utilizatori cât și pentru Microsoft iar „Creators Update” ușurează semnificativ procesul de management al opțiunilor de confidențialitate din Windows 10 sau al altor servicii Microsoft cu o nouă procedură de instalare ce permite selectarea mai ușoară a configurației optime. O nouă interfață unificată dedicată confidențialității permite vizualizarea și managementul datelor legate de activitatea utilizatorului pentru multiple servicii Microsoft.”

Untitled

Dacă nu vreți să așteptați până pe 11 aprilie să primiți noul Windows 10 Creators Update, îl puteți avea chiar acum – build-ul 15063 se pare că este versiunea RTM și poate fi instalată prin programul Insider Preview (mergeți aici vă înscrieți în program dacă nu ați făcut asta până acum, conectați apoi contul în Windows 10, via Settings/Windows Insider Program. Alegeți Fast Ring și verificați disponibilitatea update-ului.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep