HomeEvenimenteWEBINAR: 3DEXPERIENCE Bid to Win

WEBINAR: 3DEXPERIENCE Bid to Win

CADzone.ro ne propune un webinar interesant de Bid to Win, soluția bazată pe capabilitățile PLM ale platformei 3DEXPERIENCE, creeată de Dassault Systemes cu scopul de a sprijini furnizorii din industria Automotive în procesul de dezvoltare a noi componente. Experiențele industriale ce alcătuiesc soluția oferă unelte menite să ajute și să asiste utilizatorii platformei colaborative 3DEXPERIENCE în etapele de dezvoltare ale produsului, de la crearea ofertei, până la “livrarea produsului” către compania beneficiară.

În prezent, furnizorii din industria auto doresc să:

  • diversifice activitatea prin creșterea numărului de clienți sau al portofoliului de produse;
  • livreze produse inovative prin care să rămână competitivi și liderii segmentului de piață în care activează;
  • dezvolte produse complexe, responsabilitatea procesului de dezvoltare tinzând să se mute de la OEM la furnizori;
  • țină costurile proiectelor sub un strict control pentru a maximiza marginea de profit prin monitorizarea atentă a oportunităților, proiectelor, costurilor de producție, resurselor și a factorilor care pot influența profitul și relația cu clienții.

Webinarul despre care vorbim își propune tocmai să le arate celor interesați cum pot face aceste lucruri folosind Bid to Win, instrumentul special dezvoltat de Dassault Systemes. Participarea la webinar este gratuită și se face pe bază de înscriere! Mai multe detalii despre acest webinar, precum și link-ul de înscriere, pot fi găsite pe CADzone.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep