HomeMobileAndroidUmbla vorba ca primii cumparatori din SUA de LG G6 vor primi...

Umbla vorba ca primii cumparatori din SUA de LG G6 vor primi un Google Home

lgg6

LG a pornit o promoție prin care oferă gratuit un Google Home (aparat ce costă cam 130 USD) primilor cumpărători de LG G6 și asta este o chestie foarte în regulă. Dacă îmi aduc bine aminte LG a făcut și în alți ani promoții faine pentru lansarea de G4, G5. Acum, utilizatorii din SUA ce fac precomandă pentru LG G6 până la 30 aprilie pot primi un dispozitiv Google Home (detalii se găsesc aici)

Deocamdată pe site se poate face doar înregistrarea, comanda nu este încă posibilă. Și ca de obicei, pentru campaniile LG, va fi nevoie să fie trimisă dovada achiziției.

În România am avut mai multe promoții faine legate de lansările flagship-urilor Android de la LG și mă aștept ca și de data asta să se întâmple ceva – nu cred că ar putea fi vorba tot de Google Home din moment ce el nu se vinde oficial în România. Însă noul set de căști LG Tone, în varianta Studio, nu ar fi o idee chiar rea.

Sper ca în curând să vă putem da și detalii despre lansarea LG G6 din România și poate chiar și informații despre o eventuală promoție. Stați pe aproape.

via AP

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep