HomeFeaturedFocusBLU Life One X2 Mini, un mid-range interesant

BLU Life One X2 Mini, un mid-range interesant

L-am găsit interesant în primul rând datorită raportului preț/specificații, însă mi-a plăcut mult și faptul că propune o dimensiune tot mai greu de găsit la telefoanele nou lansate, fiind construit în jurul unui display de 5 inchi. Nu este tocmai un compact, însă este destul de aproape de această noțiune. În plus, am văzut că unele telefoane BLU ajung și prin ofertele unor magazine online din România direct sub această denumire, pot apărea și sub alte nume (telefoanele BLU sunt produse de fapt de Gionee). Așa că sunt motive suficiente pentru ca acest subiect să merite câteva minute.

Așa cum spuneam, BLU Life One X2 Mini este construit în jurul unui ecran de 5 inchi full HD (1080 x 1920 pixeli), acoperit cu sticlă curbată Gorilla Glass 3. În spatele acestui display găsim un chipset Qualcomm Snapdragon 430 cu procesor octa-core de până la 1,4 GHz, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. O cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat frontal, completează lista cu specificații tehnice.

O listă chiar decentă, pe care, dacă o privim prin prisma prețului de vânzare, devine de-a dreptul atractivă. BLU Life One X2 Mini este disponibil pe Amazon la prețul de 179 dolari, valabil pentru piața din Statele Unite. Eu îl consider o adevărată lecție de eficiență din perspectiva raportului preț/specificații.

via Amazon

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep