HomeFeaturedFocusWindows 10 Mobile Insider Preview 15043 vine in Slow Ring

Windows 10 Mobile Insider Preview 15043 vine in Slow Ring

Creators_Mobile

Pentru că săptămâna trecută Windows 10 Mobile Insider Preview 15043 a fost primit bine în Fast Ring și nu sunt probleme majore cu el, de azi ajunge și în Slow Ring așa că cei care vor să aibă pe aparate versiuni mai finisate, au și ei parte de un update. Gândiți-vă că ultima actualizare pe Slow Ring a fost anul trecut în noiembrie, adică de mult de tot!

Sunt aduse versiuni noi de aplicații, schimbat icon-ul pentru Share, multe îmbunătățiri pentru Edge, inclusiv suportul pentru documente ePub, e scos Apps Corner dar revedem și suportul pentru noul set de emoji.

Am de o săptămână acest build pe Fast pe Lumia 950 XL și în general sunt mulțumit de el, nu am (încă) niciun fel de problemă majoră.

Recomandarea mea este să îl instalați pentru că o să vă placă.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Buna,
    am avut mai bine de patru ani telefoane cu WP si mi-au placut foarte mult, dar din cauza lipsei unor aplicatii specifice am renuntat cu parere de rau si am trecut pe iOS dar din pacate puterea obisnuintei isi spune cuvantul si as vrea sa trec din nou pe WP. Ca o parere de a voastra, ar merita sa trec inapoi pe un LUMIA 950 XL?!
    Multumesc !

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep