HomeFeaturedFocusProdusele Apple la mare cautare. Inclusiv in randul hotilor

Produsele Apple la mare cautare. Inclusiv in randul hotilor

Asta nu ar trebui să fie o mare descoperire, pentru că vorbim până la urmă de unele dintre cele mai scumpe dispozitive mobile. Și utilizarea lor atrage și câteva riscuri, nu doar plusul de imagine conferit de apartenența la grupul de iFans. Însă în scurta povestioară de astăzi nu este vorba despre utilizatorii individuali, ci despre un magazin Apple. Mai exact, Apple Store-ul din Corte Madera, California, aflat în incinta unui mall, magazin care a fost jefuit pentru a doua oară în șase luni de zile. Asta mă face să cred că nu au învățat mai nimic din prima pățanie.

Se pare că un grup de adolescenți și tineri (asta s-a dedus de pe înregistrările video ale sistemului de supraveghere) a pătruns în magazin și a sustras marfă de aproximativ 24.000 de dolari. Adică 17 iPhone-uri, 3 iPad-uri și două computere. Acest nou furt ridică paguba totală a magazinului la aproximativ 64.000 dolari, semn că primii hoți au fost ceva mai eficienți.

Să sperăm că Apple va lua măsuri după noul incident și va eficientiza sistemul de pază aplicat în propriile magazine, pentru că, dincolo de glume, acest gen de acțiuni trebuie descurajat.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep