HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S8 placat cu aur, de la Legend

Samsung Galaxy S8 placat cu aur, de la Legend

Deși se află într-un stadiu încă incipient al vieții sale comerciale, iată că cele două modele de top de la Samsung s-au bucurat deja de tratamentul oferit de Legend, o companie specializată în transformarea dispozitivelor ordinare în obiecte de lux, prin adăugarea de componente exclusiviste. Și uite așa Samsung Galaxy S8 și modelul Galaxy S8 Plus pot fi acum comandate în versiunea placată cu aur de 24 karate, cu diamante încrustate în jurul logo-ului Samsung.

Deși o spun de fiecare dată când discutăm despre asemenea obiecte de lux, există o piață și un public pentru ele. Nevoia de a ieși în evidență cu orice preț a unor personaje este exploatată destul de cinic de toate aceste companii care oferă iluzia luxului la prețuri exagerate, fie că vorbim de Legend, Goldgenie sau Caviar. Snobism există peste tot, așa că prețul cerut pentru versiunea placată cu aur de Samsung Galaxy S8 Plus, de 2890 euro, nu va fi o barieră. Și este doar prețul de plecare, pentru că diferite pietre prețioase adăugate acestei combinații, sau înlocuirea aurului cu piele naturală exotică, prelucrată manual, nu fac altceva decât să crească acest preț.

Dacă vi se pare că un smartphone aurit și încrustat cu pietre prețioase este limita de sus a ridicolului, aflați că nu este deloc așa. Cel puțin poți să îl pui pe masă și să savurezi ceea ce consideri a fi admirația celor din jur. Însă această industrie merge mult mai departe. Spre exemplu, Goldgenie oferă chiar și un iMac de 27 de inchi suflat cu aur de 24 de karate. Nu-i așa că telefonul pare, prin comparație, totuși decent?

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep