AcasăFeaturedFocusLenovo aduce Moto G5 in Romania

Lenovo aduce Moto G5 in Romania

La o lună și câteva zile de la momentul anunțului oficial, Lenovo (prin Motorola Mobility) a anunțat disponibilitatea acestui terminal pe piața din România. Este un efort demn de laudă din partea producătorului chinez, care propune acest mid-range în combinație cu abonamentele operatorilor, pentru a face un pachet cât mai atractiv. Moto G5 va fi lansat în parteneriat cu Telekom România, fiind disponibil în magazinele operatorului începând cu data de 11 aprilie, la preţul de 1 leu la abonamentul Surf M, la portare.

Din punct de vedere tehnic, vorbim despre un mid-range împachetat într-o construcție metalică de tip unibody. Telefonul este construit în jurul unui ecran de 5 inchi și rezoluție HD (720p) protejat cu Gorilla Glass 3 și este echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 430, cu procesor octa-core de 1,4 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB și cu o capacitate internă de stocare ce poate fi de 16 sau de 32 GB. Versiunea care se vinde în România este cea cu stocare de 16 GB. O cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din față a telefonului, un Android 7.0 Nougat și un acumulator de 2800 mAh formează restul configurației.

Nimic care să te dea pe spate din punct de vedere tehnic, dar o ofertă interesantă pentru cei care doresc să se porteze la Telekom România, care le propune acestora un smartphone cinstit, la un preț simbolic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro