HomeFeaturedFocusTelefonul lui Andy Rubin (Essential Phone) a trecut prin GFXBench

Telefonul lui Andy Rubin (Essential Phone) a trecut prin GFXBench

Eu sper ca informația asta să fie corectă, pentru că sursa ei este un site din Rusia, fără un link direct către baza de date a celor de la GFXBench. Așa că v-aș recomanda să nu vă entuziasmați foarte tare deocamdată. Mergând totuși pe ideea că este veridică, avem câteva detalii tehnice mai clare despre acest proiect de smartphone gândit de Andy Rubin, cel supranumit părintele Android-ului. Dincolo de aceste detalii, faptul că telefonul a rulat aplicația de benchmark ne arată că este destul de aproape de o formă finală, ceea ce nu poate fi decât îmbucurător.

Sub numele de cod de Essential FIH-PM1, telefonul produs de compania Essential Products și asamblat de Foxconn, propune o combinație de display de 5,5 inchi și rezoluție de 1312 x 2560 pixeli, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 835 (procesor octa-core de până la 2,2 GHz și GPU Adreno 540) și o memorie RAM de 4 GB. Stocarea internă raportată de GFXBench este de doar 16 GB, dar probabil că vor veni variante cu memorie internă mai mare, camerele foto sunt de 12 și de 8 megapixeli, iar sistemul de operare, bineînțeles, va fi cea mai recentă versiune de Android, probabil cât mai curat, dacă nu cumva chiar stock.

Sincer mă aștept și la ceva revoluționar, ceva nou pentru piața de smartphone, un feature care să poarte amprenta acestui vizionar care a fost și a rămas Andy Rubin. Așa că o să stau atent la acest subiect și o să încerc să vă țin și pe voi informați de câte ori apar detalii noi despre Essential Phone.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep