HomeFeaturedFocusApple este bine mersi (in ciuda titlurilor de senzatie)!

Apple este bine mersi (in ciuda titlurilor de senzatie)!

Spun chestia asta încă din titlu (și o spun cu năduf), pentru că tocmai am văzut un titlu alarmist, care vorbea despre scăderea vânzărilor de iPhone și care m-a făcut să dau click pe link. Am dat click și am văzut cu această ocazie că într-adevăr vânzările de iPhone au scăzut în al doilea trimestru al anului fiscal pentru Apple (primul trimestru al anului 2017), în comparație cu același trimestru al anului anterior. Au scăzut de la aproximativ 51,2 milioane de unități vândute, la aproximativ 50,8 milioane de unități. Culmea (sau nu), veniturile generate de aceste vânzări au crescut de la 32,86 miliarde dolari, la 33,25 miliarde dolari, chestie care nu se mai regăsește în titlurile despre care vorbeam mai sus. Așa că, exact cum spuneam, Apple este bine mersi!

“We are proud to report a strong March quarter, with revenue growth accelerating from the December quarter and continued robust demand for iPhone 7 Plus,” a spus Tim Cook, CEO-ul Apple, în deschiderea raportului financiar.

Ba mai mult, au crescut și vânzările de Mac, iar scăderea vânzărilor de iPad este în trend cu evoluția pieței de tablete. Mai multe cifre din raportarea financiară a companiei din Cupertino veți putea găsi în link-ul sursă.

via Apple

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep