HomeFeaturedFocusAsus ZenFone Go 5.5 (ZB552KL) lansat oficial in India

Asus ZenFone Go 5.5 (ZB552KL) lansat oficial in India

Destul de ciudată alegerea de a-l lansa tocmai acolo. Nu îmi dau seama dacă terminalul este destinat exclusiv acestei piețe și nu ar trebui să fie așa. Tocmai de aceea m-am gândit că merită să vorbim despre el câteva minute. Mai ales că propune un preț destul de atractiv, de aproximativ 130 dolari. Un preț destul de interesant dacă îl privim prin perspectiva a ceea ce are de oferit telefonul la acești bani. Însă un preț care se va translata înspre Occident cu o creștere semnificativă, care însă nu știrbește din atractivitatea terminalului.

Asus ZenFone Go 5.5 (ZB552KL) este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 410 cu procesor quad-core de 1,2 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB, ambele ascunse în spatele unui ecran de 5,5 inchi și rezoluție HD (720p). O capacitate internă de stocare ce poate fi de 16 sau de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, abilități dual-SIM, conectivitate LTE și un Android 6.0 Marshmallow completează lista de specificații tehnice.

Pentru 130 dolari, eu zic că oferta este destul de generoasă. Desigur, sunt și opțiuni mai interesante, dar vorbim totuși de un telefon de la un nume cu rezonanță în IT-ul mare.

via Gadgets360

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep