HomeFeaturedFocusHuawei a prezentat oficial modelul Honor 6A

Huawei a prezentat oficial modelul Honor 6A

Nu este în niciun caz un smartphone care să impresioneze prin specificațiile sale tehnice, dar are argumentul unui preț destul de competitiv. Mai exact, versiunea de bază are un preț de vânzare de aproximativ 105 euro (la care probabil că se vor adăuga și taxele), ceea ce îl transformă clar într-o opțiune pentru acei utilizatori de Androide care au un buget limitat drastic atunci când vine vorba de achiziția unui telefon nou. Și trebuie să o spunem, Honor 6A oferă destul de multe pentru acest preț, mai ales dacă ne uităm la alte opțiuni disponibile și în Europa.

Telefonul este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 430 cu procesor octa-core de 1,5 GHz (Cortex-A53) și vine cu un display de 5 inchi și rezoluție HD (720 x 1280 pixeli). Memoria RAM este de 2 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 16 GB. Camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli, iar cea frontală este de 5 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 3020 mAh, sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat și pe partea din spate a telefonului avem și un senzor pentru citierea amprentei digitale. Are un slot hibrid SIM/microSD.

Telefonul, care are o construcție metalică de tip unibody, vine în culori precum Gold, Silver, Blue sau Pink și, pentru utilizatorii ceva mai pretențioși, are și o variantă cu memorie RAM de 3 GB și capacitate internă de stocare de 32 GB. Aceasta are un preț de vânzare de 130 euro.

Deocamdată este disponibil doar în China, însă în ultima vreme terminalele Honor au fost aduse de Huawei și în Europa. Sper ca Honor 6A să nu se abată de la această regulă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep