HomeEvenimenteOferim o invitatie gratuita la conferința IT Camp 2017

Oferim o invitatie gratuita la conferința IT Camp 2017

itcamp

Pentru că suntem parteneri media ai celui mai complex și interesant eveniment din România pe zona tech (unde și eu sunt invitat să țin o prezentare despre Windows 10 Creators Update pentru business)– adică la IT Camp 2017 – avem ocazia să ne invităm un cititor să participe gratuit la ediția din acest an a IT Camp 2017, 25-26 mai, Cluj. O să oferim o invitație gratuită la eveniment (sunt acoperite doar cheltuielile de intrare la conferință nu și transport sau cazare) acelui cititor care ne va da un motiv pentru care vrea să participe.

Așa că … spuneți-ne printr-un comentariu aici de ce ați vrea să participați la un astfel de eveniment. Nu avem niciun fel de restricție.
. Puteți porni de la faptul că vă interesează o anumită tehnologie, un anumit speaker, un numit subiect de discuție, vreți să cunoașteți pe cineva etc.

Nu vă sfiiți, dați-i drumul.

Oferta rămâne deschisă până luni (22 mai 2017) ora 22.00. După această oră o să alegem un comentariu (acela care o să ne placă cel mai mult) și vom anunța câștigătorul marți dimineața.

Deci?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep