HomeFeaturedFocusVertu Signature Cobra, telefonul care te scoate in evidenta

Vertu Signature Cobra, telefonul care te scoate in evidenta

S-ar putea să nu se întâmple datorită prețului exorbitant de vânzare, de aproximativ 360.000 dolari, pe care doar cei în temă îl vor cunoaște, însă cu siguranță își va face remarcat proprietarul datorită șarpelui metalic încrustat cu rubine care tronează încolăcit pe tot telefonul. Nu contează că arată hidos și că cel mai probabil încurcă destul de tare la manevrat terminalul și chiar și în timpul convorbirilor. Contează însă că este încrustat cu 439 de rubine, că există chiar și câteva smaralde, în jurul ochilor șarpelui și probabil și la lacrima uriașă care izvorește din ochiul cobrei respective. Am dedus că este o cobra datorită numelui pe care îl poartă acest telefon.

Se pare că schimbarea proprietarului a adus și o schimbare de strategie la Vertu, care acum face telefoane și mai scumpe. Și principalul argument al prețurilor exagerate pare a fi doar seria limitată. Telefonul cu șarpe se va face doar în opt exemplare, astfel că doritorii trebuie să își asume prețul respectiv. Dacă vrei să fi cu adevărat unic, atunci plătește!

Probabil că prețul este umflat și din cauza faptului că designul acestui telefon este realizat de Boucheron și că telefonul va fi livrat celor opt cumpărători cu elicopterul. Aici îmi vin în minte câteva scenarii în care acest lucru s-ar putea să fie un mare dezavantaj, dar nu sunt eu în măsură să judec această etalare a luxului cu orice preț.

V-am spus că Vertu Signature Cobra nu este un smartphone? Ci este doar o reiterare a unui model din 2006? Asta mi se pare cireașa de pe tort! Comentariile la materialul din link-ul sursă sunt demențiale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep