HomeFeaturedFocusLenovo a anuntat oficial Moto E4 si Moto E4 Plus

Lenovo a anuntat oficial Moto E4 si Moto E4 Plus

Avem de-a face cu două telefoane care se adresează celor cu bugete limitate, dar care reușesc să vină totuși cu un raport preț/specificații extrem de interesant. Limitările se văd atât la nivel tehnic, cât și atunci când vine vorba de construcție, unde avem plastic (cu ceva inserții metalice la E4 Plus), însă consumatorii de pe segmentul către care se adresează Lenovo cu aceste două terminale nu sunt foarte sensibili la aceste aspecte.

Lenovo Moto E4 propune un display de 5 inchi și rezoluție full HD (720 x 1280 pixeli), o memorie RAM de 2 GB, o capacitate internă de stocare de 16 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un Android 7.1 Nougat și un acumulator cu o capacitate de 2800 mAh. Există două modele de chipset (cred că vor fi disponibile în funcție de zona geografică). O versiune va fi echipată cu un Qualcomm Snapdragon 425, iar alta cu chipset Snapdragon 427. Aceasta din urmă va avea și senzor pentru citirea amprentei digitale. Prețul său de vânzare începe de la 149 de euro.

Moto E4 Plus urcă ecranul la 5,5 inchi, cu aceeași rezoluție HD, merge doar pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 427, are o memorie RAM de 2 GB, însă vine cu două capacități interne de stocare, de 16 sau de 32 GB. Camera foto principală urcă la 13 megapixeli, cea frontală rămâne de 5 megapixeli, sistemul de operare este același Android 7.1 Nougat, senzorul pentru citirea amprentei este prezent indiferent de model, iar la construcția de plastic se adaugă o ramă metalică. Acumulatorul are o capacitate impresionantă, de 5000 mAh, făcând din autonomie principalul argument de vânzare pentru acest smartphone.

Prețul cerut pentru Moto E4 Plus pornește de la 199 euro. Eu zic că sună destul de bine, însă contează mult și construcția, a cărei apreciere, subiectivă, ce-i drept, o vom putea face doar în momentul unui review.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep