HomeFeaturedFocusMicrosoft a prezentat noua consola Xbox One X

Microsoft a prezentat noua consola Xbox One X

Noua generație de console de la Microsoft, One X sau Project Scorpio, cum a mai fost ea cunoscută, a fost prezentată oficial de către compania din Redmond. Cu un design care o transformă în cea mai mică consolă construită de Microsoft, cu specificații hardware de actualitate și cu o colecție de jocuri pe noul format, One X va fi pusă în vânzare în Noiembrie, la un preț de 499 dolari pentru Statele Unite și 499 euro pentru piețele din Europa.

Până atunci putem să trecem rapid în revistă specificațiile sale tehnice, zona în care s-a concentrat cel mai mult anunțul de prezentare. Xbox One X vine cu un procesor dedicat construit de AMD, cu 8 nuclee tactate la 2,3 GHz, ajutat de o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea internă de stocare este de 1 TB, iar unitatea optică este un Blu-ray UHD. Puterea de procesare grafică este de 6 teraflopi, cu mult peste ceea ce oferă cel mai puternic concurent, PlayStation 4 Pro. Se pot adăuga la lista cu detaliile tehnice suportul pentru conexiune WiFi, Bluetooth și infraroșu, precum și sistemul specific de răcire cu lichid care să nu-i permită să se supraîncălzească.

Lista de jocuri exclusive din momentul lansării din Noiembrie va include 22 de titluri care vor rula la rezoluție 4K și 60 fps-uri, printre care Crackdown 3, Forza Motorsport 7 sau Sea of Thieves. Sună interesant, iar prețul este în limitele cu care Microsoft ne-a obișnuit.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep