HomeFeaturedFocusNokia 3, Nokia 5 si Nokia 6, disponibile acum si in Romania

Nokia 3, Nokia 5 si Nokia 6, disponibile acum si in Romania

La modul oficial, ar fi trebuit să mai adaug, pentru că au existat încercări (unele chiar reușite) de a aduce telefoanele și pe canale ceva mai gri. Însă acum avem o pătrundere oficiala pe piața din România a produselor pe care le operează acum HMD Global, compania finlandeză care folosește numele de Nokia pe piața telefoanelor mobile.

Și pentru că la nivel tehnic se cam cunosc toate detaliile despre aceste trei produse, iar impresiile personale vor veni în urma unor review-uri, deocamdată să ne ocupăm de partea de disponibilitate și de prețuri. Nokia 3 este disponibil începând din această săptămână, la partenerii din România şi se vinde la preţul de 699 lei

Iar Nokia 5 și Nokia 6 vor fi disponibile la sfârșitul lui iunie, la partenerii din România şi se vor vinde la preţurile recomandate de 949 lei, respectiv 1119 lei.

Ca o scurtă recapitulare, Nokia 3 vine cu un display IPS HD (720p) de 5 inchi, procesor quad-core de 1,4 GHz, memorie RAM de 2 GB, stocare de 16 GB, cameră foto principală de 8 megapixeli, cameră frontală de 8 megapixeli și acumulator de 2650 mAh. Nokia 5 duce ecranul la 5,2 inchi (aceeași rezoluție), folosește un chipset Qualcomm Snapdragon 430 (procesor quad-core de 1,4 GHz), camera foto principală ajunge la 13 megapixeli și acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh. În ceea ce-l privește pe Nokia 6, care este și cel mai arătos dintre cei trei, el este ceva mai vechi și se cunosc detaliile sale de natură tehnică.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep