HomeFeaturedFocusUn nou smartphone Oppo A77 se arata la orizont

Un nou smartphone Oppo A77 se arata la orizont

Deși producătorul chinez a prezentat oficial un Oppo A77 exclusiv pentru piața din Taiwan, iată că aceeași denumire îi este atribuită unui nou terminal care tocmai a trecut pe la TENAA pentru a fi certificat în scopul vânzării pe piața din China. Iar diferențele dintre cele două sunt destul de importante, mai ales că se regăsesc și la nivel de design, acolo unde, dincolo de dimensiunile și greutatea care diferă, putem spune că viitorul Oppo A77 a fost modificat să semene cât mai mult cu un iPhone. Până la urmă, asta se caută, asta se oferă.

Și la nivel de specificații, noul Oppo A77, care va fi vândut probabil în China și poate va deveni și versiunea globală a terminalului, vine cu câteva diferențe notabile. În primul rând chipset-ul va fi un octa-core tactat până la 2,0 GHz (față de 1,5 GHz). Apoi, s-a trecut de la un Android 6.0 Marshmallow la un 7.1.1 Nougat, o mișcare relativ firească. Acumulatorul este acum mai mic, doar 3115 mAh, asta deși telefonul este mai corpolent.

În rest s-au păstrat camerele foto de 13 megapixeli, respectiv de 16 megapixeli cea frontală, ecranul full HD (1080p) de 5,5 inchi, memoria RAM de 4 GB și capacitatea internă de stocare de 64 GB. La fel și senzorul pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic frontal.

În cazul în care nu este o greșeală a celor de la TENAA, mi se pare destul de ciudată această decizie a celor de la Oppo. Poate fi justificată doar de dorința de a face din Oppo A77 un smartphone mai actual, tocmai pentru a-l face disponibil la nivel global. Ceea ce ar fi foarte frumos.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep