HomeFeaturedFocusAsta sa fie viitorul in materie de fashion? LED-uri pentru gene?

Asta sa fie viitorul in materie de fashion? LED-uri pentru gene?

ledlashes

E greu să nu te întrebi încotro o va lua lumea modei atunci când apar atât de multe și diverse idei vizavi de ceea ce putem purta. Cea mai nouă chestie pe care am văzut-o sunt niște gene sub forma unor LED-uri care se aprind și se sting în diverse culori.

Numele lor este f.lashes (o combinație interesantă de cuvinte din limba engleză care sugerea ideea de gene care pâlpâie) și sunt creația lui Tien Pham, transformată deja într-un proiect pe Kickstarter. Și ca să vă dați seama cât de bine e primită ideea, proiectul a strâns deja peste 98000 USD, ținta inițială fiind de 40000 USD. Și mai sunt încă 18 zile până când se va termina.

F.lashes sunt de fapt niște LED-uri de mici dimensiuni ce se lipesc pe gene, dar care vin și cu un mic fir ce trebuie cumva legat de controller, care la rândul său e nevoie să fie ascuns – probabil pe undeva prin păr. Dacă treceți peste neajunsul acesta, aveți un dispozitiv wearable interesant (ca să nu zic mai mult) cu care veți face senzație prin cluburi. Sunt șapte culori din care puteți alege ca să vă asortați ținuta de club.

Produsul acesta sigur nu este pentru cineva ca mine, doar că sunt sigur că generația tânără va profita la maxim de senzația oferită și în curând cluburile de prin lume vor fi invadate de așa ceva. Costă (acum) doar 40 USD.

Detalii mai multe despre f.lashes găsiți pe Kickstarter.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep