HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Cateva detalii despre Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Uite un eveniment care merită din plin atenția celor aflați în căutarea unui job, care vor să interacționeze cu diferite oportunități și cu angajatorii aflați în spatele acestora fără să fie nevoie de deplasare. Un târg virtual de joburi, destinat tinerilor absolvenți, masteranzilor sau chiar studenților în ani terminali, persoanelor fără experiență, mai exact, care pune la bătaie aproximativ 600 de joburi în orașe ca București, Iași, Timisoara, Cluj-Napoca, Brașov sau chiar în străinătate (Austria). Cam acesta este, pe scurt, rezumatul a ceea ce va fi Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

Acesta se desfășoară în perioada 15 iunie – 13 august 2017 și este accesibil din fața oricărui calculator sau terminal cu acces la Internet.

Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi aduna la un singur loc cele mai atractive joburi si programe de internship deschise de companii dispuse sa investeasca in tineri cu potential. Lipsa experientei anterioare nu mai este un obstacol deoarece majoritatea companiilor ofera si programe de training si dezvoltare profesionala la locul de munca.

Peste 32 de companii multinationale cauta juniori cu 0-3 ani experienta, studenti sau proaspat absolventi. Dintre acestea amintim: Arvato Services, Bosch Romania – Production sites in Cluj and Blaj, BRD – Groupe Societe Generale, Decathlon Romania, Grup Renault Romania, KPMG Romania, Schneider Electric, Lead Capital Markets, WEBHELP Romania, ZENTIVA, Amoma, Competence Call Center, Deloitte Romania, HeidelbergCement România, HELPLINE, Intersnack Romania, LKW WALTER Austria, Mazars Consulting, NOBEL, OTP Advisors, ProCredit Bank, Ubisoft Romania, Veeam Software, VIVRE DECO.

Angajatorii implicati in proiect ofera joburi in departamente multiple, garantand o diversitate a oportunitatilor de cariera. Programele de internship si trainee dedicate studentilor in an terminal sau proaspat absolventilor presupun perioade de invatare intensiva – atat in tara, cat si in strainatate – si implicare directa in activitatile companiei.

De asemenea, programele de internship si trainee acopera domenii diverse, sunt remunerate si ofera posibilitatea unei cariere pe termen lung alaturi de echipele companiilor. Specialistii in resurse umane sunt deschisi sa integreze tineri fara experienta de munca in cadrul organizatiilor, dezvoltand programe ce imbina training-ul cu experienta practica.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep