HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Motorola Moto X4. Specificatii tehnice complete

FOTO: cum arata Motorola Moto X4. Specificatii tehnice complete

Uite așa se face un leak de calitate și uite de aia este @evleaks așa de popular, pentru că vine cu informații complete. Celebrul leakster Evan Blass a dezvăluit specificațiile tehnice complete ale viitorului Motorola Moto X4 și a asezonat aceste detalii și cu o fotografie de presă generată de calculator cu terminalul în cauză. Iar dacă ținem cont de istoricul său pozitiv, nu cred că vor mai apărea surprize și cred că imaginea completă pentru Moto X4 mai are nevoie doar de un preț. Până îl vom afla însă, să ne concentrăm asupra acestui smartphone care chiar arată bine.

Moto X4 este construit în jurul unui display de 5,2 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1080 pixeli). În spatele acestuia va pulsa un chipset Qualcomm Snapdragon 630, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. Un sistem dual camera, cu un senzor de 12 megapixeli și unul de 8 megapixeli, se găsește pe partea din spate a telefonului, în timp ce camera foto frontală este de 16 megapixeli. Un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și o certificare IP68 completează lista detaliilor care merită evidențiate.

Chiar nu arată rău, nici măcar la nivel fizic, așa că îl aștept cu nerăbdare. Oricum, nu cred că mai este foarte mult până la momentul apariției oficiale.

via VentureBeat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep