HomeFeaturedFocusGoogle Glass revine cu varianta Glass Enterprise Edition

Google Glass revine cu varianta Glass Enterprise Edition

Da, ați citit bine: Google Glass revine. Era un proiect mort, dar datorită succesului HoloLens și Oculus și Vive Google a decis că nu poate să rămână în urmă și a reînviat Google Glass, de data asta clar orientat către zone enterprise cu Glass Enterprise Edition, la un preț de 1500 USD.

Și ca să ne demonstreze că are dreptate cu Glass Google ne aduce și un studiu de caz, DHL, unde angajații au devenit mai productivi cu 15% ca urmare a faptului că pot accesa mai ușor informațiile despre locația și datele de identificare pentru colete.

Ar mai fi și zona medicală, unde doctorii de la Dignity Health pot vedea mai rapid datele legate de pacienți și le pot actualiza mai ușor în timpul vizitelor medicale.

E un lucru bun că Google revine pe piață cu ochelarii Glass, doar că după ce am avut ocazia să mă joc cu prima variantă, nu văd cum ar putea avea succes aceasta a doua în condițiile în care conceptul este același, cu doar puține finisări. Problema autonomiei și a utilizării limitate este încă prezentă.

Dar să nu tragem concluzii pripite. Așteptăm să vedem cum evoluează.

via PA

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep