HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J5 Pro listat oficial de producatorul coreean

Samsung Galaxy J5 Pro listat oficial de producatorul coreean

Samsung a listat oficial modelul Galaxy J5 Pro, care este o versiune ceva mai puternică a lui Galaxy J5 (2017). Puternică pentru că vine cu o memorie RAM de 3 GB (față de 2 GB) și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB. În rest specificațiile tehnice se păstrează de la modelul menționat mai sus și ne oferă un mid-range destul de decent, cu un preț ușor cam mare, de aproximativ 290 dolari, dar care are șanse mari de tot să se regăsească în ofertele operatorilor în combinații avantajoase cu serviciile oferite de aceștia. Seria Galaxy J este una dintre cele mai populare ale coreenilor și cred că acesta este motivul principal: împachetarea foarte avantajoasă cu abonamentele operatorilor și subvenționarea masivă a telefonului de către aceștia.

Revenind la Samsung Galaxy J5 Pro, terminalul este construit în jurul unei combinații de ecran de 5,2 inchi și rezoluție HD (720p) cu un chipset Exynos 7870 SoC (cu procesor octa-core de până la 1,6 GHz și GPU Mali-T830MP2). Acesteia i se adaugă o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, una frontală tot de 13 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un Android 7.0 Nougat.

Este mai mult decât are nevoie un utilizator de nivel mediu, important este prețul de vânzare, prezența cât mai activă în ofertele operatorilor și o disponibilitate globală. Deocamdată este disponibil doar în Asia, în câteva piețe mici.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep