HomeFeaturedFocusTableta LG G Pad IV 8.0 FHD prezentata oficial

Tableta LG G Pad IV 8.0 FHD prezentata oficial

Producătorul coreean a prezentat primul membru al familiei de tablete G Pad IV, un produs de la care parcă aveam așteptări ceva mai mari, măcar la nivel de chipset și memorie RAM, pentru că în rest arată destul de bine.

Este vorba despre tableta cu display de 8 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1200 pixeli), așa cum lasă să se înțeleagă și denumirea comercială a produsului. O asociere de chipset Qualcomm Snapdragon 435 cu procesor octa-core de 1,4 GHz și o memorie RAM de 2 GB dau nucleul configurației acestei tablete, miezul de la care aveam așteptări mai mari. În rest, capacitatea internă de stocare de 32 GB, care se poate extinde prin microSD, cele două camere foto cu senzori de 5 megapixeli sau Androidul 7.0 Nougat sunt decente.

Prețul este de aproximativ 300 de dolari, ceva cam mare pentru configurația prezentată mai sus. Tableta a fost deja pusă în vânzare în țara natală și, dacă e să ne luăm după comportamentul generațiilor anterioare, va deveni în scurt timp disponibilă și la nivel global. Nu îmi dau seama însă dacă va stârni ceva interes, pentru că targetarea ei înspre femei și tineri pare puțin ciudată, dar s-ar putea să funcționeze în piețele asiatice.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep