HomeFeaturedFocusUn misterios Samsung Galaxy A5 cu Snapdragon 660 isi face aparitia in...

Un misterios Samsung Galaxy A5 cu Snapdragon 660 isi face aparitia in Geekbench

Vocile familiarizate cu sistemul de numerotare folosit de Samsung pentru modelele sale de smartphone spun că este vorba despre Galaxy A5 (2018), în timp ce unii spun că este Galaxy A5 Pro (2017). Oricare ar fi denumirea comercială pe care producătorul coreean o va alege pentru acest model de telefon, este interesantă combinația de chipset Qualcomm Snapdragon 660 (cu procesor octa-core de până la 1,84 GHz) cu o memorie RAM de 6 GB, combinație pe care o dezvăluie apariția terminalului în baza de date a aplicației de benchmark.

Arată foarte bine și trebuie să ținem cont că telefoanele din seria Galaxy A, alături de cele din familia Galaxy J s-au vândut mereu bine în ofertele operatorilor, inclusiv pe piața din România. Așa că sunt șanse să vedem acest smartphone și pe la noi, împachetat cu abonamente, la prețuri atractive.

Alte detalii pe care apariția în Geekbench le-a scos la iveală sunt legate de sistemul de operare, care este un Android 7.1.1 Nougat. Deocamdată atât. Lista este scurtă, dar mie mi se pare că a început destul de promițător.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep