HomeFeaturedFocusLenovo K8 Plus isi face aparitia in Geekbench

Lenovo K8 Plus isi face aparitia in Geekbench

Acest lucru înseamnă că terminalul este destul de aproape de lansarea oficială și că a fost testat într-o formă finală. De asemenea, cu ocazia acestei vizite, Lenovo K8 Plus începe să își arate câteva dintre detaliile sale tehnice. Nu multe, dar suficiente pentru a putea să îl plasăm destul de clar în zona de mid-range, acolo unde Lenovo pare să fie destul de activ (e drept, și prin intermediul telefoanelor Moto, pe care le deține tot producătorul chinez).

Revenind la Lenovo K8 Plus, se pare că telefonul va fi construit în jurul unui chipset MediaTek MT6757CD cu procesor octa-core de până la 1,7 GHz, care va fi ajutat de o memorie RAM de 3 GB. La nivel de detalii tehnice se mai știe că sistemul de operare va fi un Android 7.1.1 Nougat, dar probabil că va urma destul de rapid și update-ul la Android 8.0, pentru că este una dintre trăsăturile faine pe care Lenovo le-a moștenit de la Motorola.

Din păcate cam atât se știe pentru moment despre acest smartphone, însă sunt destul de sigur că și alte detalii vor începe să iasă la suprafață.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep