HomeFeaturedFocusZTE V0721 trece pe la TENAA, un mid-range care poate arata bine

ZTE V0721 trece pe la TENAA, un mid-range care poate arata bine

Poate arăta bine dacă vine cu un preț atractiv, pentru că din punctul de vedere al specificațiilor tehnice avem o imagine destul de clară după vizita pe care terminalul a făcut-o la TENAA în scopul certificării pentru a fi apt de vânzare pe piața din China. Pe lângă toată configurația expusă într-un mod aproape indecent înainte de anunțul oficial, vizita se lasă și cu celebrele fotografii pe fundal albastru deschis, așa că ZTE V0721 nu prea mai are multe secrete. OK, nu se cunoaște denumirea sa comercială, există doar speculații legate de posibilitatea de a fi un urmaș al lui ZTE Blade V7 Lite.

ZTE V0721 vine echipat cu un ecran full HD (1080p) de 5,2 inchi și cu un chipset cu procesor octa-core de 1,3 Ghz (probabil MediaTek), ajutat de o memorie RAM de 3 GB. O capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului, un Android 6.0 Marshmallow și un acumulator cu o capacitate de 2540 mAh, cam acestea sunt detaliile care merită evidențiate.

Așa cum am spus, un preț atractiv ar putea să facă telefonul să se miște destul de bine. Însă detaliile comerciale sunt printre puținele noutăți pe care le vom afla la momentul anunțului oficial.

via TechAndroids

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep