HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 5X are acum o varianta mai ieftina, cu stocare de...

Xiaomi Mi 5X are acum o varianta mai ieftina, cu stocare de 32 GB

În momentul în care Xiaomi Mi 5X a fost anunțat oficial, el venea cu un raport preț/specificații extrem de atractiv. Astăzi, prin noua versiune pe care producătorul chinez a lansat-o, acest raport devine parcă și mai interesant. Scade capacitatea internă de stocare, de la 64 GB la 32 GB, dar scade și prețul cu aproape 30 de dolari, ajungând la aproximativ 190 dolari, ceea ce face din acest smartphone o opțiune destul de atractivă, cu atât mai mult cu cât, în ciuda rezistenței celor de la Xiaomi de a ieși oficial înspre piețele occidentale, canalele gri funcționează și magazinele online chineze, care fac livrări inclusiv în România, îl au în ofertă.

Deși a scăzut capacitatea de stocare, memoria RAM a rămas de 4 GB. De altfel, nu s-a mai schimbat absolut nimic. Avem același display de 5,5 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1080 pixeli), același chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core de 2,0 GHz, același sistem dual camera cu doi senzori de 12 megapixeli fiecare și aceeași cameră foto frontală de 5 megapixeli. Tot pe partea din spate este integrat și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Acumulatorul are o capacitate de 3080 mAh, iar sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat cu MIUI 9 peste el, care aduce câteva nouăți interesante, precum Xiaomi Smart Assistant sau funcția Image Search.

Mie mi se pare o soluție completă, care poate suna chiar bine din punctul de vedere al raportului preț/specificații, destul de greu de egalat pe piața din România. Atenție, la prețul listat se adaugă taxe vamale, iar riscurile unei eventuale comenzi și le asumă fiecare!

via Global Mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep