HomeFeaturedFocusSharp a prezentat oficial Aquos S2, un smartphone full-screen

Sharp a prezentat oficial Aquos S2, un smartphone full-screen

Chiar dacă nu este un jucător de prima ligă pe piața de smartphone, iată că Sharp vine cu un produs nou care se aliniază la noile tendințe în materie de design, tendințe impuse de marii producători din industrie. Și nici măcar nu este prima astfel de experiență a celor de la Sharp. Aquos S2 este un telefon full screen, chestie care se traduce prin margini extrem de subțiri ale ecranului, în toate extremitățile. Și asta arată bine. Personal am o problemă cu decupajul din partea de sus, pentru camera foto frontală, dar pânâ la urmă aprecierile sunt subiective.

Ecranul are 5,5 inchi, iar rezoluția acestuia este un full HD+ (1080 x 2040 pixeli). În spate, un chipset Qualcomm Snapdragon 630 cu procesor octa-core de până la 2,2 GHz, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB, reprezintă motorul acestui dispozitiv. Pentru entuziaști există și o variantă cu Snapdragon 660, 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB.

La nivel de abilități foto avem un sistem dual camera pe spate, format dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 8 megapixeli, precum și o cameră foto frontală de 8 megapixeli.

Sistemul de operare este un Android 7.1.1 Nougat, există conectivitate LTE, este prezent un slot USB Type-C, iar acumulatorul cu capacitate de 3020 mAh oferă suport pentru Quick Charge 3.0. Senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat frontal. Există chiar și un slot hibrid SIM/microSD.

Prețurile pentru cele două versiuni sunt de aproximativ 370 dolari (cea cu 4 GB de RAM și stocare de 64 GB) și de 420 dolari pentru cea cu Snapdragon 660, memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB. Partea cea mai faină este că Sharp a promis o disponibilitate globală pentru acest telefon care chiar nu arată deloc rău.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep