HomeFeaturedFocusVIDEO: niste hoti (romanasi) au furat iPhone-uri de vreo 600.000 USD dintr-un...

VIDEO: niste hoti (romanasi) au furat iPhone-uri de vreo 600.000 USD dintr-un camion aflat in miscare

ipjone_furt

Ieri a umblat pe internet o știre interesantă – niște hoți au furat iPhone-uri în valoare de peste 600000 USD dintr-un camion aflat în mișcare, în Olanda. Poate că aș fi trecut cu privirea știrea asta dacă nu aș fi văzut că materialul video ce acompania materialul avea mare pe el DIICOT. Opa, e ceva legat de România – în primă fază m-am gândit că s-a întâmplat la noi, m-am liniștit repede, întâmplarea a avut loc pe o autostradă din Olanda, numai că protagoniștii au fost niște români. Pentru că de ce nu, hoția a una din meseriile de top ale unei categorii speciale de românași ieșiți prin Europa.

La vreo 150 km de Amsterdam, un grup de cinci români au abordat din mers un camion ce transporta iPhone-uri și frumușel au scos rapid cutiile cu telefoane. Cumva similar cu operațiunea filmată de DIICOT și prezentată mai jos:

Tovarășii din cazul din Olanda au extras cutiile cu smartphone-uri printr-o gaură făcută în acoperișul camionului, mutând rapid prada într-o camionetă modificată special pentru acest fel de operații. Jaful s-a întâmplat la final de iulie la doar câteva zile poliția olandeză i-a și arestat, recuperând prejudiciul.

Citisem de mult că astfel de jafuri au loc frecvent pe autostrăzile din SUA, acum văd că și prin Europa lucrurile încep să fie ”incinse”.

Păcat că iarăși se face reclamă negativă României.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep