HomeFeaturedFocusVIDEO hands-on: Meizu a prezentat oficial modelele Pro 7 si Pro 7...

VIDEO hands-on: Meizu a prezentat oficial modelele Pro 7 si Pro 7 Plus

Ultimele telefoane a căror lansare oficială am cam ratat-o dar despre care simt că trebuie să vorbim puțin sunt cele două flagship-uri de la Meizu, care au văzut lumina zilei cu aproape o săptămână în urmă. Meizu Pro 7 și Meizu Pro 7 Plus se disting prin cel de-al doilea display, folosit pentru notificări, dar și pentru alte activități, plasat pe partea din spate a telefonului. Culmea, un display tot un AMOLED, la fel ca și ecranele principale.

În afară de acest display secundar, mai sunt câteva elemente comune între cele două telefoane. De exemplu, sistemul dual camera plasat tot pe spatele terminalelor, compus din doi senzori de câte 12 megapixeli (Sony IMX386), unul color și altul monocrom, camera foto frontală cu senzor de 16 megapixeli sau senzorul pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic frontal. Tot aici putem include sistemul de operare, un Flyme OS 6 pus peste un Android 7.0 Nougat, precum și jack-ul audio de 3,5 milimetri.

Meizu Pro 7 propune un display AMOLED de 5,2 inchi, cu rezoluție full HD (1920 x 1080 pixeli), în spatele căruia ticăie un chipset MediaTek Helio P25, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. Acumulatorul său este de 3000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă prin mCharge 3.0.

Meizu Pro 7 Plus duce dimensiunea ecranului AMOLED la 5,7 inchi, crește rezoluția la QHD (2560 x 1440 pixeli) și se bazează pe noul chipset MediaTek Helio X30 (cred că este primul smartphone care integrează acest chipset), ajutat de o memorie RAM de 6 GB. Capacitatea internă de stocare crește la 128 GB, iar acumulatorul urcă la 3500 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă printr-o versiune mai nouă a tehnologiei mCharge, versiunea 4.0.

La nivel de prețuri, Meizu Pro 7 va costa aproximativ 430 dolari, în timp ce fratele său mai mare Meizu Pro 7 Plus va avea un preț de 530 dolari. Ambele, valabile pentru piața din China, acolo unde pare să fie captiv (cu excepția câtorva piețe asiatice). Doritorii au la dispoziție canale neoficiale, dacă consideră că merită efortul.

Mai jos gasiți și un hands-on în care se poate vedea cum poate fi folosit display-ul secundar.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep