HomeFeaturedFocusOrange anunta pornirea precomenzilor pentru iPhone 8 si Apple Watch 3

Orange anunta pornirea precomenzilor pentru iPhone 8 si Apple Watch 3

iPhone 8 Plus

Am văzut că Orange a anunțat faptul că din 22 septembrie va prelua comenzi pentru noua generația iPhone 8 și 8 plus, alături de Apple Watch 3 pe www.orange.ro/magazin-online, pentru ca din 29 septembrie ele să înceapă să fie livrate.

Noile modele iPhone, precum si Apple Watch Series 3 (GPS), vor fi disponibile în magazine începând cu data de 29 septembrie, iar cine vrea iPhone X va trebui să aștepte până pe 27 octombrie ca să facă comanda, termenul de livrare nu e încă specificat.

Apple Watch Series 3 (GPS) este un partener remarcabil pentru sănătate și fitness, cu caracteristici inteligente de coaching, rezistență la apă 50 de metri, un procesor dual-core mai rapid cu 70% și un altimetru barometric. Apple Watch Series 3 (GPS) va putea fi achiziționat și în rate, prin programul “Plată rate pe factură”, disponibil în magazinele Orange Shop.

Legat de noul lansat iOS 11, în premieră pentru România, abonații Orange care utilizează iPhone cu iOS11 pot urmări cu ușurință consumul de date înregistrat și resursele disponibile și de asemenea, pot activa extra-opțiuni Orange accesând direct secțiunea de Setări din meniul iPhone. Mai mult, clienții Orange se pot bucura de Apel 4G și Apel Wi-Fi, servicii Orange care permit utilizatorilor să efectueze apeluri de înaltă calitate, folosind rețeaua 4G sau o rețea Wi-Fi.

O altă chestie de știut este că iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt disponibile pentru clienții Orange Romania prin programul Top Upgrade, conceput pentru cei care vor să folosească cel mai recent iPhone, fără a plăti în avans. Cu Top Upgrade, clienții primesc cel mai nou model iPhone și plătesc doar o taxă fixă de chirie lunară și asigurarea telefonului.

Programul este disponibil în magazinele Orange și se adresează clienților care aleg un abonament de minim 11 euro, pentru o perioadă de 24 de luni. Cu detalii aici: www.orange.ro/servicii/top-upgrade.

După cum vă așteptați, prețurile nu vor fi deloc mici: probabil că prețul va porni de la un minim de 740 EUR pentru varianta de 64GB, cea de 256GB putând ajunge ușor la 1000 EUR. Vedem pe 22 septembrie care vor fi prețurile exacte.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep