HomeFeaturedFocusiPhone X incrustat cu aur si pietre rare este deja la precomanda

iPhone X incrustat cu aur si pietre rare este deja la precomanda

Asta nu înseamnă că va veni mai repede decât fratele său normal și cred că nici nu se știe foarte clar când se va livra, dar dacă tot este de așteptat, măcar să merite această așteptare. Așa că de ce să nu își achiziționeze fanii înrăiți un model ceva mai nobil, cu preț de pornire de 4500 dolari, realizat dintr-un titanium special, la fel ca cel folosit pentru avioanele de luptă MiG-35, rachetele balistice Satan sau tancurile T-14? Evident, nu poate lipsi aurul, care până la urmă aduce caracterul nobil al acestui dispozitiv special. Și, pentru că este vorba despre iPhone X totuși, un dispozitiv revoluționar și special, au fost introduse în ecuație și ceva pietricele din meteoriții care au căzut pe teritoriul Rusiei acum câțiva ani. Rețeta completă pentru un dispozitiv cu totul exclusivist.

Și în același timp rețeta perfectă pentru jumulit ceva bani de la snobi, o rețetă pe care se pare că cei de la Caviar o știu la perfecție și o aplică cu succes.

Pentru credincioșii care vor să semnalizeze cu orice preț acest lucru, genul acela care agață câteva icoane bune și în mașină, există o variantă plină de simboluri religioase, numită Credo.

Dacă totuși așteptarea vi se pare prea lungă, mai ales că în continuare cred că nu există un deadline foarte clar pentru iPhone X, atunci avem și variantele de rezervă iPhone 8 și iPhone 8 Plus, supuse de Caviar unui tratament asemănător și disponibile mult mai repede. Prețul de pornire este de 3000 dolari, așa că premianții mai au de așteptat.

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep