HomeFeaturedFocusVernee M5, exemplu de eficienta in raportul pret/specificatii

Vernee M5, exemplu de eficienta in raportul pret/specificatii

De bine ce m-am pronunțat ieri în legătură cu Panasonic Eluga I4 și am afirmat că este supraevaluat și că la același preț pot fi găsite specificații tehnice mult mai bune, iată că apare o primă dovadă în acest sens. Este vorba despre Vernee M5, un smartphone de pe piața din China care face obiectul unei promoții interesante pe GearBest. Site care face livrări inclusiv în România, asta pentru cei care vor să treacă și la fapte.

La același preț, de 129 dolari, Vernee M5 arată mult mai bine. Terminalul este construit în jurul unei platforme MediaTek MTK6750 cu procesor octa-core de 1,5 GHz, ajutată de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB (va exista și o versiune cu 32 GB) care poate fi extinsă prin microSD. Toate ascunse în spatele unui display de 5,2 inchi și rezoluție HD (1280 x 720 pixeli). O cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3300 mAh, abilitățile dual-SIM, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului, conectivitatea LTE (care se cam subînțelege la telefoanele noi) și un Android 7.0 Nougat completează lista cu specificații tehnice care merită evidențiate.

Cred că nu încape comparație între cele două telefoane și mai cred, așa cum spuneam și în titlu, că Vernee M5 este un adevărat exemplu despre cum ar trebui să se prezinte și cum ar trebui să arate un smartphone atractiv din perspectiva raportului preț/specificații.

via GearBest

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep