HomeFeaturedFocusLG G Pad X2 8.0 Plus, o tableta Android interesanta, lansata in...

LG G Pad X2 8.0 Plus, o tableta Android interesanta, lansata in Statele Unite

M-am decis să vă vorbesc puțin despre acest produs pentru că sper ca sub o denumire sau alta să apară și pe piețele europene. Chiar dacă segmentul tabletelor nu are o dinamică la fel de efervescentă ca piața de smartphone, eu încă mai cred în aceste produse. Iar G Pad X2 8.0 Plus are câteva elemente inedite care îmi plac și pe care sper să le văd și la alți competitori. Toate la un preț digerabil, ceea ce fac din acest produs unul atractiv. Tocmai de aceea am decis să ne oprim puțin atenția asupra lui.

Deocamdată este destinată doar pieței din Statele Unite, exclusiv în oferta T-Mobile, acolo unde apare la un preț de 240 dolari. Ce are de oferit pentru acești bani? Destule, aș spune eu! Și aș începe cu stand-ul dedicat, care se conectează la tabletă și oferă un plus de 4400 mAh acumulatorului, pentru o autonomie sporită. Același stand, denumit Plus Pack, înglobează și un difuzor stereo și o mufă USB, care dă liber la câteva scenarii interesante de conectare a tabletei cu alte dispozitive.

LG G Pad X2 8.0 Plus este, așa cum numele său lasă să se înțeleagă, o tabletă cu display de 8 inchi. Rezoluția este full HD, iar chipset-ul Qualcomm Snapdragon din spatele ecranului are un procesor octa-core tactat la 1,4 GHz. Memoria RAM este de 3 GB, capacitatea internă de stocare de 32 GB, camerele foto, atât cea frontală, cât și cea de pe spate sunt de 5 megapixeli. Capacitatea acumulatorului integrat este de 2900 mAh (la care se adaugă cea de pe Plus Pack), iar sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat.

Mi se pare că are o configurație decentă, chiar bunicică și că dock-ul Plus Pack o face chiar atractivă. Așa că ar fi binevenită și în Europa.

via Android Police

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep