HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Huawei G10 (Maimang 6)

FOTO: cum arata Huawei G10 (Maimang 6)

De bine ce am vorbit despre viitorul terminal Huawei G10 (cunoscut și ca Maimang 6), pentru care a fost stabilită o dată de lansare oficială, pe 22 septembrie și care și-a dezvăluit și o parte din specificațiile tehnice cu ocazia vizitei într-o aplicație de benchmark, iată că apar în media de specialitate și primele fotografii real life cu acest terminal. Fotografii care confirmă designul cu ecran de tip full display și care, prin informațiile afișate pe ecranul telefonului, completează puțin puzzle-ul configurației acestuia.

Așa că avem o confirmare (e drept, încadrată tot la capitolul neoficiale) legată de chipset-ul care va fi un Kirin 659 și, în același timp, putem observa că va exista și o variantă cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB, nu doar cea cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă despre care am vorbit mai devreme.

În mod surprinzător, apar și ceva speculații legate de prețul terminalului, care se zvonește că va costa aproximativ 300 dolari în varianta cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB.

Deocamdată rămânem cu pozele apărute astăzi.

via MyFixGuide

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep