HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Nokia 9

FOTO: cum arata Nokia 9

Un set de fotografii care pretinde că înfățișează viitorul terminal de top pe care îl pregătește HMD Global, Nokia 9, și-a făcut apariția în media de specialitate și a ajuns în atenția opiniei publice. Nu pot să bag mâna în foc pentru veridicitatea acestor fotografii, dar trebuie să spun că îmi cam place ceea ce văd acolo. Un telefon cu linii moderne, mult mai apropiat de flagship-urile actuale ale marilor producători din piața de smartphone, cu toate elementele pe care acestea le etalează.

Dincolo de ecranul cu margini laterale foarte înguste și curbate, dar și cu margini înguste în partea de sus și în cea de jos, avem și o listă cu specificații care însoțește aceste fotografii. Listă care pornește cu un display AMOLED de 5,3 inchi și se continuă cu un chipset Qualcomm Snapdragon 835, cu un sistem dual camera sau cu o certificare IP68. Așa cum spuneam, elemente care definesc un flagship actual.

Cum nu prea iese fum fără foc, cred că într-adevăr Nokia lucrează la un model Nokia 9, chiar dacă informațiile de natură tehnică sunt mai mult speculații. Și asta înseamnă că au realizat și ei că Nokia 8 nu este capabil să se bată la vârful topului Androidelor, acolo este nevoie de un concurent ceva mai puternic. Asta este bine, atât pentru piață, cât și pentru public.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep