HomeFeaturedFocusHuawei Maimang 6 a fost prezentat oficial

Huawei Maimang 6 a fost prezentat oficial

Conform așteptărilor, terminalul a fost prezentat oficial la data pe care o stipulau zvonurile care au tot circulat pe marginea acestui smartphone în presa de specialitate. Și, conform cu aceste zvonuri, nici din punctul de vedere al specificațiilor tehnice nu au fost mari surprize și lucrurile sunt exact cum ne așteptam să fie.

Telefonul este construit în jurul unui chipset proprietar Kirin 659 cu procesor octa-core de până la 2,36 GHz și GPU MaliT830-MP2 și al unui display de 5,9 inchi, proporție 18:9 și rezoluție 2160 x 1080 pixeli (full HD+), cu margini laterale extrem de subțiri și care ocupă o mare parte din suprafața frontală a telefonului, așa cum o fac și flagship-urile producătorilor de tradiție. La nivel de memorii, Maimang 6 are 4 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 64 GB, care poate fi extinsă prin microSD.

Terminalul se distinge și prin cele două sisteme dual camera. Cel de pe spate este compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli, în timp ce cel frontal are senzori de 13 megapixeli și de 2 megapixeli.

Un Android 7.0 Nougat cu EMUI 5.1 peste el, un acumulator cu o capacitate de 3340 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului, suportul pentru dual-SIM, de tip hibrid și o paletă de culori care cuprinde Obsidian Black, Streamer Gold sau Aurora Blue (care chiar arată fain în poze) sunt restul detaliilor care merită evidențiate.

Din punct de vedere comercial, Huawei Maimang 6 are un preț de aproximativ 360 dolari (valabil în China) și va fi disponibil începând cu 30 septembrie pe piața din țara natală. La nivel global există zvonuri care spun că terminalul va fi disponibil sub numele de Huawei Mate 10 Lite, dar aceasta nu este o informație confirmată oficial.

via FoneArena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep