HomeEvenimenteCum vedeti live lansarea iPhone X/8/8S si ce mai vine pe langa...

Cum vedeti live lansarea iPhone X/8/8S si ce mai vine pe langa (Apple Watch)

iPhone_X

12 septembrie, ora 20:00 a României va marca începutul celui de-al zecelea eveniment de lansare iPhone. Da, au trecut 10 ani, chiar dacă nu ne-am dat seama și lucrurile s-au schimbat dramatic de atunci. Nokia și Blackberry au dispărut de pe piață, Samsung și Huawei sunt companiile care vând cel mai bine, cu Apple pe locul 3.

Cu toate astea ochii tuturor stau pe lansarea aniversară de pe 12 septembrie. Ce va aduce Apple, cum va schimba (dacă mai poate!) piața smartphone-urilor?

iOS-11

O să vedem mâine seară, de la ora 8 pe link-ul de aici, disponibil de pe orice MacOS 10.11+ sau iOS 9.0+ cu Safari și Windows 10 cu Edge.

Ce vom vedea mâine?

Bineînțeles noua generație de iPhone. Că va fi 8 și 8S plus un model complet nou, supranumit iPhone X, un nou Apple Watch 3 cu LTE, noul MacOS High Sierra și poate un Apple TV 4K.

iPhone-8-encased-1592x796

Sincer, mă mir că a trecut și ziua de azi și nu avem niciun leak de calitate vizavi de noul iPhone X, însă avem o sumedenie de informații colaterale – machete de iPhone 8 mai mult sau mai puțin credibile, analize de firmware din care sunt extrase culori ale ceasurilor, emoji-urile și alte chestii minore.

Așteptăm cu toții un smartphone care să aducă și fanilor Apple un ecran mai mare, rotunjit și dacă se poate fără margini, suport pentru recunoașterea facială, procesare pentru AR. Adică chestii care să aducă iPhone-ul la egalitate cu Samsung Galaxy S8/Note8.

Nu mai e mult și o să aflăm. Ca de obicei, vă așteptăm pe Twitter (@balanionut) să comentăm lansarea și ulterior să vă prezentăm mai pe larg noutățile.

Sperăm ca Apple să nu ne dezamăgească … din nou.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep