HomeFeaturedFocusPanasonic a prezentat oficial modelul Eluga I4, un entry-level usor supraevaluat

Panasonic a prezentat oficial modelul Eluga I4, un entry-level usor supraevaluat

Am văzut că unele publicații îl cataloghează drept un mid-range atractiv prin prețul practicat, dar mie mi se pare că se cam exagerează. Panasonic Eluga I4 nu impresionează prin absolut nimic la nivel de specificații tehnice, rămâne destul de jos la multe aspecte cheie și tocmai de aceea îmi pare ușor supraevaluat din punctul de vedere pretins de producător. A devenit deja disponibil în India, acolo unde costă aproximativ 120 dolari. Să vedem ce are de oferit pentru acești bani.

Este construit în jurul unui display de 5 inchi și rezoluție HD (720p), protejat cu sticlă 2.5D, pentru un efect de curbare. În spatele acestui ecran ticăie un chipset MediaTek MT6737 cu procesor quad-core de 1,3 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. Capacitatea internă de stocare este de 16 GB și poate fi extinsă prin microSD. Camera foto principală are un senzor de 8 megapixeli, în timp ce cea frontală este de 5 megapixeli. Un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și un Android 7.0 Nougat completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Mie mi se pare destul de puțin și știu sigur că am întâlnit alernative cu preț asemănător, dar mult mai tentante din punctul de vedere al specificațiilor. Deocamdată nu există detalii comerciale care să facă referire la o disponibilitate globală.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep