HomeFeaturedFocusCele mai noi versiuni Kaspersky Internet Security si Kaspersky Total Security au...

Cele mai noi versiuni Kaspersky Internet Security si Kaspersky Total Security au fost lansate in Romania

kaspersky_inf_graph_2206

E bine de știut că în era 2.0, conform Kaspersky, găsim într-o locuință aproximativ 6,3 dispozitive conectate, 2,4 utilizatori și 0,3 animale de companie. Dacă stăm să ne gândim bine, cam așa e. În plus, în trimestrul al doilea din 2017, Romania ocupa locul al șaptelea în topul țărilor cu cel mai mare risc pentru utilizatori de a-și infecta dispozitivele în mediul online (cu 22,86% dintre utilizatori atacați).

De exemplu la mine pică faza cu animalele, însă am cel puțin 13 dispozitive (telefoane, tablete, laptop-uri, boxe, smart TV-uri, console) conectate permanent la Internet, iar problema securității lor (atât din punct de vedere al atacurilor din exterior cât și al tipului de informații venite) este o preocupare maximă. Poate de asta folosesc produsele Kaspersky Lab de 18 ani, fără nicio întrerupere – pentru că nu m-au dezamăgit niciodată.

Dintre elementele definitorii ale noilor suite Kaspersky Internet Security si Kaspersky Total Security pot să spicuiesc:

– cele mai noi versiuni sunt concepute pentru a proteja locuințele moderne, ajutându-i pe oameni sa aibă grijă de dispozitivele conectate și de fiecare aspect al vieții lor digitale.

– includ tehnologie anti-phishing, protejându-i pe utilizatori de spam, e-mail-uri sau site-uri false și de tentative de fraudă. În plus, versiunea actualizată URL Adviser îi spune utilizatorului dacă un link din motorul de căutare conduce la un site de încredere sau la unul suspect, vulnerabil sau de phishing.

– includ funcții anti-ransomware, actualizate pentru a lupta chiar și împotriva celor mai complicate atacuri ransomware.

– noua functie App Lock pentru Android oferă un nivel suplimentar de protecție, cu un cod secret pentru utilizatori, astfel încât să împiedice diferite aplicații precum serviciile de mesagerie instantanee, retelele de socializare, e-mail sau alte informatii confidentiale sa fie vazute de altii atunci cand acceseaza telefonul utilizatorilor. De asemenea, acestia pot beneficia de serviciul Kaspersky Secure Connection, integrat in Kaspersky Internet Security si Kaspersky Total Security, care cripteaza tot traficul utilizatorului atunci cand acceseaza retele nesigure de Wi-Fi sau alte site-uri cu informatii sensibile.

– tehnologia Safe Money vine cu mai multe niveluri de securitate, pentru a proteja tranzacțiile de online banking și eshopping. Safe Money verifică siguranta site-ului si il deschide intr-un mod special, protejat.

– cea mai recentă versiune a soluției de control parental din Kaspersky Total Security. Acest lucru le permite părinților să specifice timpul limită de accesare pentru diverse dispozitive din locuință, să restricționeze aplicațiile pe care copiii le pot utiliza sau să prevină accesul la paginile cu un limbaj obscen, cu informații despre droguri sau cu un conținut pentru adulți, toate acestea fiind incluse in serviciul Kaspersky Safe Kids.

”Dispozitivele influenteaza viata noastra si pe cea a membrilor familiei, ne ajuta sa ne conectam, sa comunicam si sa facem tranzactii importante, indiferent unde ne aflam”, spune Bogdan Pismicenco, Channel Manager pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova la Kaspersky Lab. “Prin urmare, nu este de mirare ca in noua era 2.0 sunt mai multe dispozitive decat persoane si animale de companie intr-o locuinta. In acelasi timp, cercetarile noastre arata ca o conectivitate continua provoaca ingrijorari legate de siguranta din mediul online – de la teama unor pierderi financiare, pana la cea referitoare la lucrurile pe care ar putea sa le vada copiii online. Ingrijorarile sunt legitime si in Romania, mai ales in ultima vreme, avand in vedere ca, in T2 2017, tara noastra a intrat in Top 10 tari cu cel mai mare risc pentru utilizatori de a-si infecta dispozitivele in mediul online (pe locul al saptelea, cu 22,86% dintre utilizatori atacati).

 

Ultimele versiuni ale Kaspersky Internet Security si Kaspersky Total Security raspund fiecareia dintre aceste ingrijorari. Ele le ofera utilizatorilor o cale eficienta de a avea grija de lumea digitala a familiei lor intr-un mod simplu.”

 

Kaspersky Internet Security si Kaspersky Total Security sunt disponibile deja pe piața din Romania, detalii mai multe găsiți aici:  https://www.kaspersky.ro.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep