HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Xiaomi Redmi Note 5

FOTO: cum arata Xiaomi Redmi Note 5

Unul dintre terminalele pe care fanii Xiaomi le așteaptă cu nerăbdare este modelul Redmi Note 5. Și pe bună dreptate este așteptat cu nerăbdare, pentru că producătorul chinez practică un raport preț/specificații destul de atractiv, mai ales pe piața din China. În ultima perioadă telefoanele Xiaomi au devenit disponibile și pe piețe ceva mai occidentale, așa că interesul este crescut. Dincolo de specificațiile cu care este așteptat să vină Redmi Note 5, și aspectul său fizic va cunoaște câteva modificări față de forma consacrată.

Stau mărturie câteva fotografii oficiale de presă care cumva au scăpat înainte de evenimentul de lansare și au ajuns în atenția publicului. Din ele se vede că Xiaomi încearcă să adopte noul design cu display cât mai întins pe suprafața frontală, cu margini laterale insesizabile și cu marginile de sus și de jos cât mai mici. Nu mi se pare că le-a reușit, dacă aceste fotografii se vor dovedi reale.

Pe de altă parte, tot din ele observăm că pe partea din spate este prezent un sistem dual camera, la fel ca și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Există și câteva detalii tehnice, evident neoficiale, despre acest Xiaomi Redmi Note 5. Se pare că chipset-ul va fi un Qualcomm Snapdragon 660, ajutat de o memorie RAM de 3 sau 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 sau 64 GB (se pare că vor exista mai multe versiuni). Acumulatorul va avea o capacitate de 3790 mAh și suport pentru QuickCharge 3.0, camera foto frontală va avea un senzor de 13 megapixeli, sistemul dual camera va fi compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli, iar ecranul va fi de 5,5 inchi și rezoluție full HD clasică, deci nu vom avea noua proporție 18:9.

Au apărut deja și speculații legate de prețurile la care se va vinde acest model încă nelansat, între 150 și 200 dolari, în funcție de versiune, însă cred că sunt informații pe care doar un anunț oficial le va lămuri.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep