HomeFeaturedFocusHonor WaterPlay, o tableta interesanta de la Huawei

Honor WaterPlay, o tableta interesanta de la Huawei

A fost prezentată oficial în cadrul aceluiași eveniment la care a văzut lumina zile și telefonul Honor 7X și, așa cum numele lasă de înțeles, este vorba despre o tabletă rezistentă la apă, care vine cu o certificare IP67. Sunt convins că nu prea există utilizatori care să folosească tableta în piscină, însă accidente nefericite se pot întâmpla, așa că această certificare este binevenită. În plus, de cele mai multe ori tabletele dintr-o gospodărie sunt folosite și de către copii, așa că riscul contactului cu diferite lichide este și mai mare.

Pentru că tot a fost lansată odată cu modelul de smartphone Huawei Honor 7X, tableta împrumută de la acesta chipset-ul, un Kirin 659 (procesor octa-core de până la 2,35 GHz), care poate fi asortat fie cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB, fie cu o memorie RAM de 4 GB și o stocare de 64 GB.

O cameră foto principală de 8 megapixeli, una frontală cu rezoluție nespecificată, un acumulator de 6600 mAh, un display de 10,1 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1200 pixeli), un senzor pentru citirea amprentei digitale, un slot microSD și un Android 7.0 Nougat cu EMUI 5.1 peste el, cam acestea sunt detaliile care contează cu adevărat.

Varianta simplă, cu 3 GB de RAM si memorie internă de 32 GB, costă aproximativ 300 de dolari. Cea cu 4 GB de memorie RAM și stocare internă de 64 GB costă aproximativ 360 dolari, iar cea care aduce în plus și conectivitatea LTE (tot cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB) are un preț de 410 dolari.

Eu sunt printre cei care mai folosește prin casă și o tabletă android, așa că mă declar încântat de aspectul și de specificațiile lui Honor WaterPlay.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep