HomeFeaturedFocusNokia 8 disponibil la vanzare si in Romania

Nokia 8 disponibil la vanzare si in Romania

Fusion x64 TIFF File

Nokia 8, cel mai nou membru al familiei de smartphone-uri Android Nokia, comercializate de HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete, ajunge oficial și în România. Va putea fi achiziționat prin toți operatorii și marii retaileri – Orange, Vodafone, Telekom, Altex, Flanco și eMAG.

Nokia 8 vine cu trei elemente distinctive pe piața Android: colaborare cu producătorul de optică ZEISS, Android pur, Vanilla și design monobloc. Este de altfel și primul aparat Nokia cu OZO Audio, prin care tehnologia exclusivistă folosită la Hollywood este accesibilă prin dispozitivul pe care îl țineți în mână. OZO spațial 360° oferă o experienţă audio intensă pentru materialele video 4K.

Nokia 8 are doar 4.5 mm grosime la margini și 7.3 mm pe centru, are carcasă de aluminiu, folosește un cipset Snapdragon 835 (CPU Octa-core 4×2.5 GHz Kryo & 4×1.8 GHz Kryo), GPU Adreno 540, încărcare rapidă, display de 5.3 inci, 1440 x 2560 pixeli, always on, protejat cu Gorilla Glass 5. Camera prindipală de 13 MP și f/2.0 plus Bluetooth 5, USB Type C și baterie de 3090 mAh.

Rossen Petcov, Country Manager, România & Balcani, a spus: “Fanii noştri sunt mereu dornici să experimenteze noi modalităţi de a crea și de a împărtăși conţinut. Ei sunt cei care ne-au inspirat să construim un smartphone care să poată răspunde acestor dorinţe ale lor. În acest sens, ne-am concentrat eforturile și am venit cu trei premiere mondiale – debutul colaborării cu ZEISS, OZO spațial audio de 360°, și real-time live streaming în mod Dual-Sight.”

 

Nokia 8 va fi disponibil în România în culoarea tempered blue, la un preț recomandat de 2699 RON, la Orange, Vodafone, Telekom, Altex, Flanco și Emag.

Așteptăm să îl primim la teste ca să vă spunem mai multe despre el.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep