HomeFeaturedFocusRazer Phone este listat inainte de lansarea oficiala, configuratia sa este dezvaluita

Razer Phone este listat inainte de lansarea oficiala, configuratia sa este dezvaluita

Într-un mod oarecum ciudat, cu doar o zi înainte de lansarea oficială, telefonul pe care Razer îl va prezenta mâine este deja listat pe un site din Marea Britanie, ocazie cu care se completează puzzle-ul specificațiilor sale tehnice și trebuie spus că Razer Phone (sau oricare va fi denumirea sa comercială) începe să arate tot mai bine. Se știau deja câteva detalii din configurație, cu ocazia leak-urilor anterioare, dar peisajul nu era încă complet. Acum nu mai este cazul.

Avem confirmarea pentru un display IGZO de 5,72 inchi, rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli), rată de refresh de 120 Hz și Wide Colour Gamut, pentru un chipset Qualcomm Snapdragon 835, pentru o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Apar acum informații despre un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 12 megapixeli, despre o cameră foto frontală de 8 megapixeli și despre un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh cu suport pentru Quick Charge 4+.

Lucrurile chiar arată bine. Desigur, pentru ca ele să fie cu adevărat frumoase, este nevoie și de un preț competitiv și mai ales de o strategie de vânzări foarte bine pusă la punct, cu disponibilitate cât mai largă. Dar acestea sunt detalii care vor ieși la iveală de-abia după anunțul oficial. Noroc că nu mai este mult de așteptat!

via TrendyTechz

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep