HomeFeaturedFocusHuawei a listat oficial modelul Nova 2i

Huawei a listat oficial modelul Nova 2i

Este deja disponibil pe magazinul oficial al producătorului chinez din mai multe țări din Asia, fără să existe informații despre o eventuală aventură comercială pe teritorii ceva mai occidentale. Însă unele voci din piață spun că este o versiune internațională a proaspăt lansatului Huawei Maimang 6 și într-adevăr, are destul de multe trăsături în comun cu acest telefon, atât la nivel tehnic, cât și din punctul de vedere al designului. Și dacă tot am ajuns la partea de design, trebuie spus că deși a fost inclus în aceeași familie cu Huawei Nova 2 și Nova 2 Plus, modelul nostru are un aspect mult mai modern și se bucură de același ecran fără margini laterale și cu marginile de sus și de jos foarte înguste.

În mod surprinzător, despre ecranul modern, cu aspect 18:9, nu prea există detalii. În schimb se știe destul de clar că avem de-a face cu un chipset Kirin 659, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. La nivel de camere foto, avem pe partea din spate un sistem dual camera cu un senzor de 16 megapixeli și unul secundar de 2 megapixeli, iar pentru iubitorii de selfie-uri, pe partea din spate tronează tot un sistem dual camera, cu un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli. Un senzor pentru citirea amprentei digitale, un acumulator de 3340 mAh și un Android 7.0 Nougat, cu interfața proprietară Huawei peste, completează lista de informații care merită evidențiate.

În ceea ce privește interfața, că tot am menționat-o, trebuie spus că i-au fost adăugate tot felul de gesturi interesante care au diferite funcții și că astfel utilizarea telefonului este ceva mai dinamică. Spre exemplu, un S trasat cu degetul pe ecranul telefonului declanșează realizarea unui screenshot lung, întreg, spre exemplu într-un articol care necesită scroll. Destul de faină ideea.

Comercial nu prea sunt multe de spus, cel puțin nu atâta timp cât telefonul pare să fie captiv în Asia. Pe măsură ce apar detalii despre o posibilă disponibilitate în Europa, vom reveni și noi cu detalii.

via Vmall

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep