HomeFeaturedFocusVIDEO: test de rezistenta la zgariere, indoire si flacara cu Pixel 2...

VIDEO: test de rezistenta la zgariere, indoire si flacara cu Pixel 2 de la Google

La distanță destul de mică de momentul la care un LG V30 a fost supus la același ritual malefic, domnul JerryRigEverything a pus mâna pe un Pixel 2, care nu a scăpat de tratamentul standard. Un test de zgâriere la care metalul acoperit cu un strat de vopsea specială nu prea s-a descurcat, un test de îndoire, care a lăsat și el ceva urme asupra terminalului și un test de expunere la flacără. Se pare că așteptările au fost mai mari, pentru că realizatorul acestui material video a fost destul de dezamăgit de comportamentul lui Google Pixel 2.

Pe de altă parte, modelul Pixel 2 vine cu câteva îmbunătățiri majore la nivel de design. În primul rând schimbă metalul cu sticla, ceea ce înseamnă că testul de zgâriere va avea rezultate diferite. Așa că abia aștept să văd cum va fi el apreciat de celebrul vlogger.

Revenind la Pixeli 2, acesta a avut rezultate sub cele ale lui LG V30. Dar pentru că nu vreau să stric prea mult din farmecul acestui test, vă las în continuare cu materialul video rezultat. Enjoy!

via JerryRigEverything

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep