HomeFeaturedFocusZTE Axon M, telefonul cu ecran care se impatureste, a fost prezentat...

ZTE Axon M, telefonul cu ecran care se impatureste, a fost prezentat oficial

Să nu vă faceți iluzii că este acel ecran flexibil, pe care l-am vâzut în câteva propuneri futuriste de smartphone. Nu, nici vorbă! ZTE Axon M este de fapt un smartphone cu două ecrane absolut normale, de tip clam shell, care în momentul în care este deschis oferă senzația unui singur display, destul de mare, prin alăturarea relativ finuță a acestora. Bine, cred eu că este cam greu să faci abstracție de linia de demarcație dintre cele două display-uri, una destul de vizibilă, însă, ca mesaj de marketing cel puțin, Axon M scoate la înaintare display-ul rezultat, cu o diagonală totală de 6,75 inchi.

Cele două ecrane care stau la baza combinației, sunt două panel-uri de 5,2 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1080 pixeli), ceea ce conduce la o rezoluție totală de 1920 x 2160 pixeli. Acest display rezultat poate fi folosit în mai multe moduri: Dual Mode, care permite câte o aplicație pe fiecare ecran mic, Extended Mode, care lasă utilizatorul să folosească toată suprafața cu o singură aplicație, Mirror Mode, care permite rularea aceluiași conținut pe ambele ecrane și care poate fi folosit la vizualizarea unor poze sau a unui film când sunt mai multe persoane la o masă și Traditional Mode, care permite folosirea în stil de smartphone clasic, cu un ecran oprit, atunci când telefonul este închis.

La nivel de specificații tehnice avem un chipset Qualcomm Snapdragon 821, combinat cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB, o singură cameră foto, de 20 megapixeli, un acumulator de 3180 mAh, un Android 7.1.2 Nougat și o pereche de difuzuare stereo.

Terminalul va deveni disponibil în primă fază în Statele Unite, pentru 725 dolari, însă producătorul chinez a declara oficial că are planuri de a-l face pe Axon M disponibil și în Europa și în alte zone ale globului.

via Business Wire

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep