HomeFeaturedFocusZTE Blade X se lanseaza oficial pentru doar 119 dolari

ZTE Blade X se lanseaza oficial pentru doar 119 dolari

Este un preț valabil deocamdată în Statele Unite (s-ar putea să apară sub alt nume și pe alte piețe), exclusiv în rețeaua Cricket, acolo unde telefonul are menirea de a prelungi contracte sau de a atrage clienți de la operatorii competitori. Raportul preț/specificații mi s-a părut destul de interesant și de aceea m-am gândit că Blade X (care este fratele mai mic al lui ZTE Blade X Max, lansat de același operator) merită câteva minute din atenția noastră.

Telefonul este construit în jurul unui display de 5,5 inchi și rezoluție HD (720p), în spatele căruia se ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 425 cu procesor quad-core, ajutat de o memorie RAM de 2 GB și de o capacitate internă de stocare de 16 GB. O cameră foto principală de 13 megapixeli, una dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, un Android 7.1.1 Nougat, conectivitate LTE și USB Type-C sunt detaliile care merită evidențiate.

O configurație cinstită, care pretinde un preț relativ corect. Desigur, piața din China este ofertantă și vine cu specificații mai bune pentru acești bani, așa că decizia nu este deloc una ușoară, nici măcar pentru utilizatorii din Statele Unite.

De asemenea, interesant de remarcat relația foarte bună pe care ZTE pare să o aibă cu operatorii din Statele Unite, cărora le dedică în mod constant terminale în exclusivitate. Cred că se bazează pe ceva rezultate de vânzări această relație, așa că rețeta pare să fie de succes.

via BusinessWire

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep