HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Xiaomi Redmi Note 5 si cateva specificatii tehnice

FOTO: cum arata Xiaomi Redmi Note 5 si cateva specificatii tehnice

O imagine real life în care se presupune că este înfățișat Xiaomi Redmi Note 5 și-a făcut apariția și a for rapid întoarsă pe toate fețele de site-urile de specialitate. Și pentru ca subiectul să fie și mai interesant, din fotografia respectivă s-au desprins și câteva specificații tehnice, astfel încât imaginea despre acest viitor smartphone să fie una suficient de completă încât el să poată deja să fie poziționat pe piața de telefoane smart.

Avem și o configurație în linii mari, avem și câteva elemente de design, mai lipsesc detaliile comerciale, care cel mai probabil vor veni în momentul anunțului oficial. Deocamdată sunt doar speranțe că și Redmi Note 5 va face obiectul expansiunii pe care Xiaomi o face tot mai decis în piețele europene.

Din fotografie putem vedea un look modern, cu un ecran de tip FullView, care se întinde pe aproape toată suprafața frontală a telefonului și cu o poporție 18:9. Este un display de 5,99 inchi și rezoluție full HD+ (2160 x 1080 pixeli). În spatele său pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 625, ceea ce ne certifică faptul că Redmi Note 5 este un mid-range, la fel ca și generațiile anterioare. O capacitate internă de stocare de 64 GB, un sistem de operare Android 7.1.2 Nougat, un senzor de 12 megapixeli pe spate (unde s-ar putea să avem un sistem dual camera totuși) și un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh, cam acestea sunt detaliile care se știu până acum.

În partea din față se distinge un singur senzor foto, iar speculațiile indică o memorie RAM de 4 GB (deși s-ar putea să fie de 6 GB).

Ca o scurtă paranteză, tot din fotografie se distine destul de clar faptul că ăștia care fac poze pe furiș cu diferite telefoane prin fabricile din China chiar nu știu să-și taie și să-și îngrijească unghiile.

Probabil că doar momentul anunțului oficial va lămuri toate necunoscutele legate de Xiaomi Redmi Note 5, un telefon care arată destul de promițător și care, cu un preț atractiv (ce face parte din strategia Xiaomi), are toate șansele să repete performanțele de vânzări ale predecesorului său.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep